2014-01-19

Hej hej!
 
Var ett tag sen som jag skrev något, men har haft fullt upp med andra små grejer på senaste tiden.
Praktiken är klar och på måndag börjar sista kursen innan examen, Statsvetenskap C.
Det kommer bli fullt upp med skrivande och ska även under ett seminarium tillfälle hålla i en förelsäning på första delmomentet Analytiskteori. 
 
Om jag ska samanfatta föra terminen i korthet så har det varit fullt upp med praktik har varit hemma i Stockholm, hos mitt hjärta ungefär en gång i månden och då väldigt korta perioder bara över en helg.
På praktiken fick jag lära mig enormt mycket om Östersunds kommun och då inriktat på kultur och fritid eftersom att det var där jag praktiserade. Har tillexempel fått lära mig om de olika föreningarna i kommunen om det olika fritidsanläggningarna även en hel del förkortningar på de olika backarna och spåren på skidstadion. 
Har varit på massor med intressanta möten, även fått gjort ett självständigt arbete för kultur- och fritidsnämnden en jämställdhetsanalys, även fått gjort ett tjänstemannaförslag :) 
Praktiken kändes bara som den sprang iväg den gick så himla fort och är väldigt tacksam för där jag hamnade :)
Träningsfromten förra terminen gick himla bra, förlorade en massa med fet som jag dock har lagt på mig lite igen under att jag var hemma i stockholm under jul men de ska snabbt bort nu när terminen drar igång igen :)
 
Nu hoppas jag på en toppen termin nu :)
 
Skriver lite mera imorgon igen :) Hoppas ni alla får en toppen kväll :)
 
Kramisar N <3

Norpis

Uppflyttad tjej från Stockholm, pluggar på MIUN ÖSD. Ni kommer få läsa om mina små äventyr här uppe och när jag åker hem till min kärlek i stockholm. Hoppas ni tycker om det ni läser.

RSS 2.0