2014-03-31

God kväll! :)
Idag började sista momentet i C-kursen. Så idag på riktigt börjar själva C-uppsats skrivandet. Har idéer, vet vad jag ska skriva om gäller bara att hitta rätt material. Gäller bara att ro min studie i hamn, men det borde nog gå bra. Imorgon ska vi som har samma handledare ha gemensam träff. Då ska jag lägga fram min idé se om handledaren rattar den eller om handledaren tror att den går och genomföra. Nu ska jag nog ta och sova lite blir en lång dag imorgon. Skriver mer imorgon!
Kramisar N

2014-03-19

Hej hej :)
Var några dagar sen jag skrev sist. Har haft mycket och tänka på och har haft enormt mycket och göra. Metod-pm som ska in snart. Massor med olika bud att ta hänsyn till. Två böcker som säger emot varandra totalt men båda är kurslitteratur men läran håller med den ena boken mer. Men varför då ha dessa två i kurslitteratur. Aja nog om det, sitter just nu och inväntar mitt tåg mot hjärtat. Ska bli skönt och få komma bort några dagar. Men metod-pm ska in på fredag men försökte få klart det mesta idag på tåget. Så att det bara nästan är att små pilla på arbetet lite imorgon.
Nu ska jag ägna mig lite åt att sitta och stirra rakt fram tills tåget kommer ;)
Ha en trevlig dag alla!
Kram N ♡

2014-03-16

Hej hej! :)
Idag har jag varit på gymmet och har även tvättat. Ska även nu snart sätta mig lite med metod-pm som ska in på torsdag. Har kommit en bit på det, men har ganska många ord kvar och skriva. Känner mig otroligt seg i dag så får se hur det går. Imorgon är det föreläsning på morgonen som gäller även massor och med skrivande. Det här kommer in ikväll känns så där. Ville ju att våren skulle vara här nu.


Hoppas ni alla får en trevlig kväll.
Kram N ♡

2014-03-15

God eftermiddag alla 😊
Idag kommer jag ta det ganska lugnt har varit på min dagliga promenad upp på stan och tillbaka. Nu sitter jag och väntar på att min ugnspannkaka ska bli klar ska bli gott med lite lunch. Sedan kanske jag ska ta ett litet konditions pass på gymmet vi får se.


Nu ska jag läsa lite medans jag väntar.
Kram N ♡

2014-03-14

Godmorgon alla :)
Idag blev jag väckt av att de ringde från cylinda angående min ugn. Frågade om jag var hemma idag och vad det var för fel på min ugn. Så för ett lite tag sen var de här och fixade den :) De som hade installerat ugnen hade tydligen kopplat fel på indikatorn, så det var inte så konstigt att en säkring gick förut när jag satte igång ugnen och att tempen inte vill stanna efter det. Men nu funkar den igen så får se till och laga något smarrigt ikväll :D nu blir det snart upp till skolan för programråd. Sedan blir det hem för lunch och sedan gymmet :D
Skriver kanske mer senare :) ha det så gott :)
Kram N ♡

2014-03-13

God kväll 😊
Idag var det en tidig morgon. Vart upp till skolan och skrev klart en inlämningsuppgift. Vi vart klara på ungefär 2 timmar. Så känns skönt att nu är den klar och inlämnad. Sedan gick jag hem och lagade lite lunch. Har även nu idag börjat med mitt metod-pm som ska innan nästa torsdag. Ska göra en innehållsanalys med kvantitiva inslag. Ska genom ett data program få fram förändringar över tid för min studie så önska mig lycka till. Kommer hoppa in på ett fält jag aldrig tidigare jobbat med. Så hoppas på det bästa plus att jag får bra handleding. Nu på kvällen har jag suttit och skrivit lite på mitt personligabrev och CV. Måste ju börja se mig efter jobb om jag inte kommer in på master utbildningen till hösten. Nu ska jag nog ta och titta lite på Simpsons sedan gå och lägga mig och läsa lite om innehållsanalys.
Så trevlig kväll på er alla 😊
kram N ♡

2014-03-12

God kväll alla! 😊
Idag har varit en jobbig dag i början av dagen. När jag var på föreläsning idag fick jag reda på att jag fått en annan handledare. Samma som jag hade på b-uppsatsen. Det kändes inget bra. Eftersom att jag hade sätt fram emot att ha den handledaren jag blev tilldelad innan. Jaja får se om det blir bättre denna gången på att handleda än förra gången jag hade den handlaren. Sedan fick jag iallafall positiv respons från föreläsaren om mitt valda område och metod. När jag gick hem från skolan ringde mitt ♡ och fick mig att bli glad vi pratade en stund. Sedan har jag varit och gymmat. Körde ett hårt styrke träningspass. Så känner mig helt slut i hela kroppen. Ska nog ta och lägga mig snart, så att man kommer upp i tid imorgonbit.
Ha en trevlig kväll alla!
Kram N ♡

2014-03-11

Hej hej! 😊
Har varit på universitetets biblioteket 😊 Har suttit och gjort den kvantitativa inlämnings uppgiften tillsammans med en kurs kompis 😊 känns bra är nästan klar 😊 på eftermiddagen var det biblioteks undervisning som gällde. Vi gick igenom hur man söker i databaser på relevanta vetenskapliga artiklar 😊
Nu har jag äntligen kommit hem för dagen 😊 längtar till på onsdag nästa vecka då jag ska åka hem till mitt hjärta 😙
Nu blir det att ta det lugnt framför tv:en 😊
skriver igen imorgon 😊 ha en trevlig kväll alla 😊
kram N ♡

2014-03-10

Hej hej 😊
Efter en nästan sömlös natt bestämde jag mig vid halv sex i morse att gå upp och äta frukost. Sedan bar det av mot gymmet 😊 Så nu har jag gymmet ätit lite efter gymmet och sitter och väntar på att kl ska bli tio 😊 då ska jag upp på stan för att färga ögonfransarna 😀 sedan ska resten av dagen ägnas åt skol arbete.

Hörs senare 😊

kram N ♡

2014-03-09

Hej bloggen min 😊

Idag är det vilo dag från gymmet för mig, tränade ett hårt pass igår 😊 styrketrännar varannan dag 😊 så då betyder det vilo dag, så att kroppen får vila lite 😊
Idag tvättar jag och skriver lite på en inlämningsuppgift som ska vara inne på fredag 😏


Denna roliga bok är den som inlämningsuppgiften baseras på 😪 den är inte jätte kul 😔
Men nu ska jag fortsätta att plugga och tvätta. Skriver kanske lite mera senare 😊

Ha en trevlig dag alla 😊

kram N ♡

2014-03-08

Hej lilla bloggen :)
 
Var ett litet tag sen jag skrev igen, har hänt en del sen sist. Har varit fullt upp med studier och gym. Klarade första delmomentet i statsvetenskap C med ganska högt betyg och det känndes jätte bra. Nu är jag inne på moment två metod. Så sitter och försöker tänka ut en bra metod inriktning på min C-uppsats. Funderar på en kvalitativ studie med innehållsanalys som metod men är inte helt säker på att det kommer fungera. Men nästa vecka så ska jag få lite hjälp med att välja metod med min handledare så det känns bra. 
 
Träningen flyter på bra. Tränar mellan 4-5 gånger i veckan med ett av passen som ett konditions pass resten styrke träning. Äter ungefär 5gånger per dag med tre lagom stora mål och sedan två mellanmål. Känner både i kroppen och i knoppen att jag mår mycket bättre och har ännu mera energi än vad jag haft på länge. Så gäller bara att jag håller i med bde träningen och att äta bra så kommer jag uppnå mitt ena delmål till sommaren.
 
I veckan så har jag även varit och byt abonemang och mobil känner att jag gjort ett bra val. Blev en Samsung galaxy note 3 så just nu försöker jag lära mig alla de spänande funktionerna som finns på den 
 
 
Tycker även att den är snygg  Så nu kommer de bli mera uppdateringar 
 
Nu ska jag kolla vidare på mello har några favoriter  Sedan blir det nog att försöka sova lite 
 
Kramisar N 
 
 

Norpis

Uppflyttad tjej från Stockholm, pluggar på MIUN ÖSD. Ni kommer få läsa om mina små äventyr här uppe och när jag åker hem till min kärlek i stockholm. Hoppas ni tycker om det ni läser.

RSS 2.0